Tiszta Amerika… A ’60-as évek elején a General Motors Design a tehetség Bill Mitchell vezetésével megalkotta a Buick Rivierát, melynek generációiból 1999-ig több mint 1,1 millió talált gazdára a tengerentúlon. A karakteres vonalakkal megálmodott brutális, V8-as luxuskupé mára a tuningolt izomautók világának talán legnépszerűbb darabja.

Markáns megjelenése a Rivierának az Egyesült Államok egyik legfelkapottabb átépítő műhelyét a Feslert is megihlette. A letisztult minimalizmus és a pokoli gonoszság jegyében szinte minden részleten alakítottak valamit a srácok. A matt fekete színvilághoz ridegre polírozott alumínium elemeket, aszfaltot szántó agresszív ültetést, impresszív 20 colos felniket és hátborzongató teljesítményre képes, 5,7 literes Corvette erőművet választottak. 

Ahogyan a gengszterkocsik csomagtartójába, úgy a minden kiálló elemtől megszabadított cirkálóéba is csak óvatosan érdemes bepillantani. A Kicker „bandája” ugyanis egy „vérszomjas” hifi-szörnyeteget rejtett el, 3 ezer W összteljesítménnyel…