„Mindent, mindenkinek, mindenhol” vallja a Harrods luxusáruház. Ez alapján tehát nem túl meglepő, hogy ha a kedves vevőnek éppen a legújabb Rolls-Royce Wraith luxuskupéra fáj a foga, akkor egyetlen percet sem kell várakoznia, hiszen a Londonban élő milliárdosok kedvenc áruházában természetesen az is van készleten.

Korábban az Aston Martin miniautója a Cygnet debütált ugyanebben a kirakatban. Valószínűleg nagy sikere lehetett, hiszen a Rolls is rögtön rákapott a témára és egy teljes hétre közszemlére tette újdonságát.
 
A kirakatban, a genfi autószalonon - Torsten Müller-Ötvös vezérigazgató magasztaló szavai által - leleplezett „kísértet” bicolor, Midnight Sapphire és Cassiopeia Silver színekben vonzza a járókelők tekintetét. Sötétedés után különösen magával ragadó a 100 milliós luxuskupé látványa, ahogyan a hímzett RR logós bőr enteriőrt a Wraith saját csillagos égboltja világítja meg.

A kényelem és az ultraluxus felszereltség mellett érdemes tudni a Wraithről, hogy ez a brit luxus-autómárka legerősebb modellje. 642 lóerős, 800 Nm nyomatékra képes, 6,6 literes, ikerturbós, V12-es meghajtásával sportautós könnyedséggel birkózik meg a százas tempóval, ugyanakkor nem marad szégyenben akkor sem, ha klasszikus brit eleganciával kell állva hagyni néhány kevésbé kékvérű német „tucatautót”.