A Miami Boat Show 2013 egyik sztárvendége a Petrus II névre keresztelt vadonatúj Benetti Classic Supreme 132. Ezzel a 42 méteres luxusjachttal - az Azimut I Benetti tulajdonú brand - a nem túl élénk hajópiac egyre élesedő csatáiban kíván részt venni, képviselve az idén 140 esztendős Benetti stílust.

A gombnyomásra szárnyként nyíló teraszok, a dupla fedélzeti jakuzzi és a Dedon bútor csak néhány innovatív élményelem a Francios Zuretti belsőépítész vezetésével tervezett és kivitelezett álomhajóval kapcsolatban. Vizuálisan meghatározó a tölgy, a burmai teakfa és a sötét wengé, melyet kézzel varrott, elefántcsont színű bőrrel, valamint márvánnyal ötvöztek a Petrus II esetében. (A fa matériák FSC-s minősítésűek.)

A luxus kivitelezéshez természetesen hi-tech fedélzeti berendezések dukálnak. A Petrus II is BEST, azaz „Benetti Sea Technology” platformon irányítható. Az integrált tabletes rendszerrel könnyedén lehet vezérelni az jacht valamennyi elektronikus rendszerét az irányítástól egészen az exkluzív élményberendezésekig.