Két 480 lóerős Cummins erőmű hajtja a Wider-Yachts kategóriatemető 42-es modelljét. A rendhagyó luxusjacht-motorcsónak „ötvözet” Tilli Antonelli ötlete volt, melynek fizikai létezését Fulvio De Simoni dizájnernek és mérnökcsapatának köszönhetjük.

A Wider 42 dinamikus vonalvezetése és teljesítménye alapból egy speedboatra emlékeztet, míg hi-tech és kényelmi felszereltsége inkább a luxuskategóriába emeli azt.

Innovatív technológiájának köszönhetően álló helyzetben gombnyomásra - alig 12 másodperc alatt -szélesíthető a 44 csomós csúcssebességre képes szénszálas luxusjacht fedélzete 18 négyzetméteresre. Ez elegendő hely lehet kényelmes napozáshoz, vendégek fogadásához (maximum 12 fő) vagy éppen előkészülethez búvárkodáshoz, jetskizéshez, horgászathoz.

A hi-tech megoldásokkal felvértezett jacht másik erőssége, a szépsége. A sportos luxus-cirkáló kifinomult anyagokkal és komfortzónákkal van felszerelkezve; az étkezőasztal például elektromosan emelkedik ki a padlószintből, a fedélzet alatti ülőbútorok pedig érintésre ággyá alakíthatók. VIDEÓ