A Naval & Military Club a brit hadsereg, a királyi légierő és a haditengerészet közös klubja, mely 150 éves hagyományaival fogadja tagjait London város szívében. 1862-ben mindössze 150 taggal alakult meg a klub a Clifford Street 18-as szám alatt, melynek akkori tagdíja 15 angol font volt. 1999. február elsejétől a főhadiszállás a 18. századi St. James Square 4-be költözött, melyet klasszikus palladiánus stílusban építettek. A ház a történelem során szolgált már tekintélyes családi otthonként, katonai bázisként, sőt még a legfelsőbb bíróságnak a főhadiszállásaként is.

Az utóbbi években a tagság kiterjedt olyan hölgyekre és úriemberekre is, akik ugyan nem szolgáltak katonai szervezetekben, de képesek azonosulni a klub filozófiájával. Általában egy business club-hoz csatlakozni kívánó leendő tagnak támogatókra van szüksége a felvételnél egy Proposer és egy Secunder személyében, akiknek már tagoknak kell lenniük. A Navala & Military Club-nál azonban a szponzorok hiánya nem feltétlenül jelenti a tagfelvétel meghiúsulását. Komoly feltételekkel ugyan, de támogatók nélkül is be lehet lépni a társaságba. 

Így London egyik legrégebbi alapítású klubja a hagyományok és szigorú szabályok megtartása mellett képes újító megoldásaival biztosítani a nyugodt és elegáns légkört egy-egy tartalmas beszélgetésnek vagy akár egy bizalmas üzleti tárgyalásnak is. A passzív kikapcsolódásról a kényelmes könyvtár, az ínyencétterem és bárok gondoskodnak, de sok lehetőségük van az aktív kikapcsolódást kedvelőknek is, hiszen fitness és wellness téren számos lehetőséget kínál a klub.