2002-ben a Gijrath Media Group meglepte a kis Hollandiát egy korábban példa nélküli rendezvény megszervezésével és lebonyolításával. Az amszterdami kiállítás igazi tündérmese volt a tehetősök és a luxus életstílus iránt érdeklődők számára egyaránt. A következő alkalommal, 2003-ban már négyszeresére növekedett mind a látogatók és mind a kiállítók száma.

Az első nemzetközi Millionaire Fair-re aztán Moszkvában került sor 2005-ben, s azóta is minden évben egyre sikeresebb a rendezvény. 2006-ban például itt mutatták be az 1 millió dolláros Goldvish mobiltelefont. Népszerűek a limitált kiadású luxusautók, luxusékszerek, valamint a luxusdivat, de rendszeresen nagy visszhangot kapnak az elképesztő luxus kiegészítők is. 

A költekezések mellett természetesen a szervezők és kiállítók kiemelt figyelmet fordítnak a jótékonyságra is.

Átlagosan a Millionaire Fair rendezvényekre, mintegy 45 ezer látogató és nagyjából 200 kiállító milliónyi különlegessége jelenik meg. A napijegyek 30-40 dollártól kezdődnek, így tehát a részvételhez nem kell feltétlenül milliomosnak lenni. Abban azonban biztosak lehetnek a látogatók, hogy Millionaire Fair rendszeresen összehozza a kulturális és az üzleti elit színe-javát.

A vásárok helyszínei: Amsterdam, Shanghai, Courtrai, München, Isztambul és természetesen Moszkva