A Featherlite Coaches 2006-ban elkészítette a világ legdrágább buszát is (2,5 M USD), melynek egyedülállóan fényűző berendezésével hamar felhívta magára a figyelmet. Azóta a Featherlite a NASCAR hivatalos luxus utazóbusza és szponzora. Jellemzően sztárok, sportolók, zenészek használják a Featherlite buszokat az utazásaikhoz.

A cég buszai kb. 1,5 M USD-be kerülnek, luxusszállodára emlékeztető járműveinek minden alkatrésze prémium anyagból van elkészítve. A felszereltséghez tartozik több fürdő, házimozival egybeépített nappali, teljes konyha (benne teljes méretű hűtő, főzőlapos sütő, borhűtő), tárgyaló, valamint igény szerint akár vendégszoba is.

Minden busz egyedi külsejű, különösen hangsúlyt fektetnek arra, hogy véletlenül se találkozzon össze két egyforma Featherlite busz. Ezért nem csak külsőleg, hanem belsőleg is teljesen a megrendelő igényeire szabják, egyedi kérésre bármit megterveznek.

Napokig tesztelik átadás előtt, hogy csak tökéletes buszt adjanak át. A több száz pontos ellenőrzés során többek között tesztelik az elektromos rendszert, a hűtő-fűtő rendszert, a szórakoztató-technikai berendezéseket. Egy speciális módszerrel feltöltik sűrített levegővel a buszt, hogy észrevegyék a esetleges tömítési hibát – így biztosan nem ázik be a busz, nem lesz elektromos zárlat.

A speciális elektronika (fejlett GPS navigáció, vezetőoldali érintőkijelző, tolatókamerák, távolságérzékelők stb.) és az erős motor miatt a Featherlite buszok nagyon könnyen vezethetőek, igazi élmény az irányítása.