Nem csak a golfklubok parkolójában mutatnak jól a luxusautók, de a golfpályákon is. 2005-től készít exkluzív sportjárgányokat a Garia azoknak a tehetős ügyfeleknek, akik sport közben is ragaszkodnak a stílusos kiegészítőkhöz. Az alapáron több millió forintos elektromos négykerekűekből készült már ultraluxus, tuningolt változat is. A kisgépet az a Mansory műhely „piszkálta” meg, amely híres limitált Aston Martin, Bugatti, Bentley, Maserati, Rolls-Royce, Ferrari és Porsche különlegességeiről. Az apró Garia esetében mini alufelnikkel, sportülésekkel, valamint teakfa és bőrbelsővel tették fel az i-re a pontot. Egyébként ez a változat a jelenleg kapható legdrágább golfkocsi a piacon.

A dán székhelyű cég - melynek már van leányvállalata az Egyesült Államokban is - tekintélyes luxus-autóipari háttérrel rendelkezik. Járgányaikat ugyanabban a finn Valmet Automotive gyárban szerelik össze, melyben a Porsche Boxster, a Cayman vagy éppen a Fisker modelljeit. Ezeken kívül szorosan együttműködnek exkluzív alkatrészek terén a legnevesebb luxus-autómárkákkal is. 

Azokban az országokban, ahol a golfkultúra már elterjedtebb, biztosan találni Garia képviseletet. Többféle golfautójuk mellett készítenek utcai közlekedésre alkalmas luxusjárgányokat is. Ezek mindegyike kifejezetten jó választás lehet privát birtokra vagy akár saját luxusszigetre. Praktikusak jachtklubokban, de teniszpályán és a lovarda mellett is stílusosan mutatnak. A Garia gondolt a családosokra is, ezért tervezett többszemélyes, 2+2-es modelleket. Két gyerkőc például kényelmesen elfér a csomagtartóval bővített változatokon. Maximális sebességüket 30-40 km/h közé kalibrálták, míg az egyedi igények alapján készülő Mansory-k - ha nagyon szükséges - 60-nal is tudnak repeszteni.