Hasonlóképpen, ahogy elektromos kétkerekűivel a Segway szándékozik megváltoztatni a közlekedést az utakon vagy a Jetlev-Flyer a víz felett, úgy a koreai Raonhaje próbálkozik ezzel ugyanúgy, csak éppen a víz alatt. A 2009-ben bejegyzett rendkívül fiatal márka nemrég, 2011 februárjában mutatta be Miamiban EGO névre keresztelt félig elmerülő - mélytengeri merülésekre alkalmatlan - tengeralattjáróját.

Ez az első olyan kompakt búvárjárgány, melynek irányításához nem szükséges különösebb képzés, így bátran vállalkozhat vele bárki egy hangulatos víz alatti felfedező túrára. Az EGO-n soha nem fogy el az oxigén, hiszen csak félig merül el. Előnyei a Raonhaje féle vízen lebegő szerkezeteknek, hogy a part menti, sekélyebb vízi világot az eddigi legkönnyebb és legbiztonságosabb módon lehet velük felfedezni és nem utolsó sorban még 100%-ban környezetbarátok is. 

Az ultramodern vízibiciklire hasonlító szerkezet működése egy hétköznapi autóéhoz hasonló. Menet közbeni ellenőrzésre ultramodern tengerészeti berendezések szolgálnak, melyek adatai egy LCD monitoron követhetőek figyelemmel. Az EGO-ra szerelnek beépített kamerát is, hogy a legszebb pillanatokat könnyen meg lehessen örökíteni. 

A napozófedélzetről egy csapóajtón át vezet az út az átlátszó akril felülettel bevont alsó kabinba. Az akváriumok készítésénél is használatos anyag kétszázszor erősebb a hagyományos üvegnél. Teljesítményük 4 csomós és mintegy 6-10 órán keresztül képesek működni egyszeri feltöltéssel. A Raonhaje a rendeléstől eltelt 3-4 hónapon belül tud szállítani, akár flottában is. A különböző vidám színekben pompázó EGO SE (Standard Edition) mellett rendelhető LE, azaz Luxury Edition változat is.

A cool vízi járgányok nagy valószínűséggel tűnnek majd fel a közeljövőben nívósabb tengerpartokon valamint a legtöbb luxusjachton, mint „kötelező” játékszerek. Egy ehhez hasonló megoldás - igaz jóval nagyobb kiszerelésben - az olasz Giancarlo Zema Design Group jóvoltából már készül Katarban Amphibious 1000 névvel.