Azok, akik ismerik már, a Crème de la Mer nevéről biztosan a bőrápolás csodáira és a luxusra asszociálnak.

A céget Dr. Max Huber fizikus alapította, több mint 40 évvel ezelőtt. A tudós egy súlyos, robbanásos baleset következtében égési sérüléseket szenvedett az arcán, s mivel sem orvosok, sem gyógyszerek nem tudtak rajta segíteni, eldöntötte, hogy maga keres gyógyírt a bajára. 12 év hosszas munkája és 6000 kísérlet eredményeképpen Huber - tengeri moszat, vitaminok, ásványi anyagok, napraforgó, citrus-olajok, eukaliptusz ötvözésével - kifejlesztette a Miracle Broth™-t . Ma is ezek adják a Crème de la Mer krémek tápanyagokban gazdag alapját.

A Crème de la Mer sikere a felhasznált alapanyagokon túl a különleges előállítási eljárásnak köszönhető. A három-négy hónapig tartó bio-erjesztéssel az alapanyagok energiáiból egy olyan speciális hatóanyag-együttes születik meg, mely szinte a legtöbb ismert bőrproblémára jótékony hatással van. 

A termékpaletta hidratáló arckrémeket, ránctalanító- és szemkörnyék ápoló krémeket, testápolókat és alapozókat tartalmaz. Az eredmények magukért beszélnek: simább, lágyabb, nyugodtabb bőr, eltűnnek a szem alatti foltok, ráncok.

A környezettudatosság és a fogyasztók kényelme jegyében a tégelyek újratölthetőek - rendelhetünk 30-40-50-60-75-90 vagy 120 naponkénti utántöltést is, amiről a cég gondoskodik.