A The Independent „Top 50 Shaving Products” listája alapján - képviselve a sheffieldi késmesterség évszázados hagyományait - az Edwin Jagger napjaink negyedik legkiválóbb luxuskategóriás borotva márkája.

Az Edwin Jagger mércét állítva a kifogástalan arcápolásnak 1988-ban indult apró családi vállalkozásként, s az azóta eltelt röpke két évtized alatt vezető piaci szerephez jutott a prémiumkategóriás borotválkozási termékek piacán. E téren neve és logója mára a tökéletesség mellett a maximális biztonság jelképévé is vált. 

A klasszikus ezüst, vagy éppen ébenfa Safety darabok mellett a Gillette pengékkel kompatibilis változatok is igen népszerűek. Kézzel készült borotváikat kortárs dizájnnal és naprakész, 21. századi technológiával kombinálva készítik, művészi szintre emelve a borotválkozás fogalmát. Tervezőik gyakran tekintenek a múltba inspirációkért, így rendre köszönnek vissza az Edwin Jagger borotvákon évszázados megoldások, stílusjegyek. 

Mai napig különlegességnek számítanak a manufaktúra borzszőr borotvapamacsai. Ezeket a mesteremberek egyenként aprólékos kézimunkával csiszolják, hogy azok a fürdőszobák praktikus és egyben ékes kiegészítői legyenek. Online is rendelhető termékkínálatuk mára szinte lefedi a borotválkozáshoz szükséges eszközök teljes skáláját. Porcelán borotvatálaktól borotvaszíjakon át szinte mindennel készültek. Saját készítésű kozmetikumaik, mint borotvaszappanok és arcápoló krémek 99,9%-ban természetes összetevőkből állnak.