Az Antarktisz kontrasztos - lenyűgöző, de egyben zord - világa talán semmi máshoz nem hasonlítható. Rendkívül kevés utazónak adatott eddig meg, hogy felfedezze az örök jég és fagy birodalmát és ők is többnyire veszélyes expedíciókkal tették azt. Akik a luxuskörülményeket még egy ilyen extrém utazás alkalmával sem nélkülöznék, azoknak érdemes megismerniük az exkluzív Mantis Collection tag, White Desert szolgáltatásait.

Robyn Woodhead, a fiatal brit sarki kalandor alapította a vállalkozást. Szolgáltatásaik a maguk nemében egyedülállónak számítanak; a világ legnagyobb sivatagába és egyben lakatlan kontinensére általában 8-10 napos luxusutazásokat szerveznek tehetős ügyfeleiknek. Igény esetén azonban Fokvárosból egynapos, gourmet vacsorával egybekötött, magánrepülős kiruccanásokat is lebonyolítnak. 

A szállást egy speciálisan kialakított luxustáborban biztosítják, melyről érdemes tudni a kalandos utazóknak, hogy 100%-ban környezetbarát. Egy-egy ilyen jégszafari csomagára nagyjából 40-50 ezer euró körül kezdődik és egyszerre csak 12-en vehetnek részt a programban, hiszen korlátozott számú a férőhely a magángépen és a luxussátrakban egyaránt. A zord hőmérsékleti viszonyoktól nem kell tartani, hiszen sátraik mind fűtöttek, kényelmesen bútorozottak és egy különállóban még zuhanyozni és szaunázni is lehet. Ezek mellett a tábornak van saját könyvtára és étkezője is. A felszerelés biztosított, de a White Desert Shopban még speciális, de egyben stílusos Dunhill öltözékeket is be lehet szerezni. 

A passzív kikapcsolódás mellett számos aktív programot szervez a White Desert, legyen szó jégbarlangászatról, búvárkodásról, jégmászásról vagy éppen egy extrém kite-ozásról, jégfürdőzésről.