A Wild Frontiers egy többszörösen kitűntetett, személyre szabott extrém kalandtúrákat szervező londoni központú vállalkozás. Díszíti elismerő cím a cég dicsőségtábláját, többek között a Condé Nast Traveler és National Geographic Adventure Magazine kitűntetése is. Kalandozásaik alkalmával legtöbbször hétköznapinak éppen nem nevezhető desztinációkat vesznek célba; eldugott afrikai falvakat, extrém ázsiai hegycsúcsokat, dél-amerikai őserdőket vagy éppen a Karakum sivatagi „pokol kapuját”.

2002-ben alakult meg a Wild Frontiers az utazóíró, Jonny Bealby kezdeményezésére. Jonny olyan hivatásos világutazókból állós csapatot verbuvált össze néhány év alatt, akik egyedülálló lelkesedéssel szerveznek kalandozásokat tehetős ügyfeleik részére. Hiszen kik is tudnának tökéletesebb utat szervezni, mint, akik amúgy imádnak felfedezni és hobbijuk a utazás? 

Sajátos filozófiájukkal az igazi világutazás szellemiségét közvetítik. A Wild Frontiers kalandozások messze túlnyúlnak a hagyományos értelemben vett luxusutazás fogalmán. A csapat hiszi, hogy az utazás eszenciája a tapasztaltszerzésben, a még ismeretlen kultúrák, hagyományok és helyi szokások, valamint a részletek megismerésének élményében rejlik. 

A vállalkozás nem véletlenül tagja a „Top 10 Utazásközvetítők Szövetségének”. Ez az egyik leghitelesebb utazásszervező vállalkozás a világon. Csoportos (maximum 12 főig) és egyedi, személyre szabott utazásokat is szerveznek. 2010-től a személyre szabott luxusutazások egyik elismert képviselőjével, a Silk Road & Beyond szakértelmével működnek együtt.

Exkluzív csomagjaikban a luxusszállodák legjobb lakosztályai alaptételnek számítanak. Fűszerként olyan programok szolgálnak, mint lovaglótúrák Chilében és Botswanában, kalandtáborok az Okavango deltájánál, romantikus vacsora egy lakatlan sziget érintetlen, fehérhomokos tengerpartján, egy ötcsillagos afrikai szafari túra vagy éppen mindez együtt…