„Ez nagyon szép és a szép dolgok drágák.” Megalapozva a megnyitó amúgy is felemelő hangulatát, e frappáns és már-már szállóigévé vált kijelentéssel nyitotta meg Roberto Cavalli a Fairmont hotelbéli patinás klubját. Alig pár éves fennállása óta sztár DJ-ként Voksán Virág, azaz DJ Flower is gondoskodott a Cavalli Club Dubai fergeteges partihangulatáról.

Egyes információk szerint a fényűzően csillogó, tarka enteriőr kivitelezése 30 millió dollárba is kerülhetett; és ahogyan Cavalli úr említette, ennek a klubnak pontosan ebben rejlik a lényege. Aranydíszítéses, leopárdmintás és zebra-csíkos belsőterek, mondhatni nyugati szemmel kissé túlzás, azonban Dubai hivalkodó, multikulturális világában ez rendkívül elegánsnak és hangulatosnak mondható. Cavalli jellegzetes olaszos stílusáért egyébként a közel-keletiek rajonganak a legjobban.

A hedonista klub hangulata már a bejáratnál áthatja az érkező vendégeket. A vörös szőnyeg és az éjszakai fényekben vakítóan ragyogó Ferrarik és egyedi Veyronok mellett aranyozott Cavalli - logós szolgálati R8-asok pózolnak. Betérve sem vár kevesebb fényűzés és csillogás. A látványról fényárban úszó Swarovski kristálycsillárok és függönyök, valamint RC logóval ékesített dísztárgyak gondoskodnak. Még a vodka is Cavalli… 

No, de egy ilyen elitklub nem csak a bulizásról szól. A vendégeket ötcsillagon felüli kiszolgálás várja mind az olasz és interkontinentális konyha remekeit kínáló étteremben, mind pedig a lounge bárban. Az egzotikus gyümölcsökből és neves italok felhasználásával készülő ízletes koktélokról a világ legjobb vendégmixerei gondoskodnak. Két ital közt érdemes meglátogatni a klubban lévő Cavalli luxusbutikot is, ahol csodás ékszereket, méregdrága órákat és kiegészítőket lehet vásárolni. Az itt kiállított darabokhoz egyébként máshol nem lehet hozzájutni. 

Élvezték már Dubaiban Cavalli úr vendégszeretetét olyan hírességek is, mint Elsa Pataky, Flavio Briatore vagy éppen Kevin Spacey.