St. Tropez, Miami, Marbella vagy éppen Koh Samui; vajon mi a közös ezekben a felkapott luxusdesztinációkban? Egy biztosan, az, hogy exkluzív Nikki Beach partikat mindegyiken rendeznek. A kezdetben partiszervező cégként induló vállalkozás mára jócskán túlnőtte eredeti koncepcióját. Már nem csak a legpazarabb bulikért felelnek Miamiban, hanem pozícionálták magukat az exkluzív szórakozás és luxus jegyében a legszexisebb tengerparti partik szervezésére is.

Fülledt, forró délutánok, végtelen nyári éjszakák, a legfrissebb szexi divat lüktetése és persze dübörgő slágerek hangulata jellemzi ezeket a partikat. Minden helyszín ugyanazokat a megszokott elemeket tartalmazza, csak éppen a „díszlet” más. Igyekeznek mindig természetes hatást, jellegzetes beach hangulatot kelteni. Bútoraik többnyire fából készülnek és egyenesen Vietnámból szállítják a helyszínre, melyeket organikus párnákkal, baldachinos heverőkkel egészítenek ki. 

Túllépve az Egyesült Államok határait, mára globális szinten egyfajta életmódként érvényesülnek. A partiszervezést szállodai foglalásokkal, különleges események koordinálásával, VIP és concierge szolgáltatásokkal tették komplexszé. Saját válogatás lemezük kiadását követően, melyen egyébként a legnagyobb DJ-k nevei tűnnek fel, beléptek még a divatiparba is. Első kollekciójuk a 2009-es Cannes-i Filmfesztiválon debütált. 

Nem véletlen tehát, ha egy-egy buli alkalmával a parkoló dugig van egzotikus színekben pompázó Ferrarikkal, Lambókkal és Zondákkal, nem beszélve persze a beach előtt ringatózó luxusjachtokról és speedboatokról.

A legprofibb bulizóknak érdemes kiváltani a VIP tagkártyák közül egyet. A legexkluzívabb az 5000 dolláros Nikki VIP Black, mely természetesen minden Nikki partin kiemelt figyelmet garantál tulajdonosának és öt szerencsés vendégének.