A fogvacogtatóan hideg orosz főváros garantáltan legforróbb hangulatú éjszakai szórakozóhelye a Soho Rooms Moscow. Itt a divaton és a fényűzésen túl nemzetközi klubhangulat uralkodik, mely a tehetős moszkvai és az idelátogató külföldi fiatalokat egyaránt vonzza. Felkapott hely, egy igazi elit parti klub kifogástalan társasággal, pazar kiszolgálással és felettébb elegáns belső terekkel.

A klubot 2008 elején alapította Dmitriy Braude. Nem elégedett meg egy újabb szórakozóhely megnyitásával, annál többet szeretett volna. Egy új típusú moszkvai szórakozóhelyet képzelt el, amely szakít az előítéletekkel és elit miliőjével mágnesként vonzza az igényes fiatalokat. 

A Soho Rooms Moscowban nem ritka a jelenség; diszkréten a legnevesebb párizsi és milánói divatmárkák kézzel varrott ikonikus logói tűnnek fel, miközben a bárpult hangulatfényei nemes francia pezsgők, skót whiskey-k és orosz vodkák címkéire hívják fel a figyelmet. 

Az emeleten saját gourmet éttermet is kialakítottak, ahová dinasztikus mintázatú lépcső vezet fel. Útközben mindenhol grandiózus, égig érő ablakok, Olaszországból importált márvány berakások és kézzel faragott mennyezeti díszítések vonzzák a tekintetet. A legfelső szinten elegáns lounge és bár, valamint páratlan kilátással felvértezett medence emeli a partihangulatot.

Ha már hangulat, akkor a legfrissebb klubslágerekről és elektronikus mixekről a nemzetközi sztár DJ-ken túl rezidensként Moszkva legjobbjai, köztük DJ Jeff, DJ Fashion, DJ Perets, DJ Fenix és DJ Teacher gondoskodnak. Olyan hírességek is ellátogattak már a Sohoba mint Modjo, Sonique, Kelly Rowland vagy éppen - a fergeteges 2009-es balatonfüredi BeachBall Party-n is fellépő - Chicane.