A Hollywood Walk of Fame-re, azaz a hírességek sétányára megérkezett a supperclub Európában már sokat bizonyított élvonalbeli stílusa és kortárs, lüktető energiája. A supperclub fogalma önmagában egyfajta globális élményáradat, mely a hagyományos értelemben vett klubhangulatot művészi szemüvegén keresztül, avantgárd módon értelmezte újra.

A kultusztörténelmi jelentőséggel bíró Vogue színház tökéletesen jelképezi a supperclub los angeles változatos, színes világát. Ez egy újfajta színháza a lehetőségeknek mint vizuális, zenei, színművészeti, mint pedig kulináris téren. A lemezlovasok változatos mixei mellett a mindig megújuló kortárs művészeti galéria, neves divattervezők és alkotásaik, valamint gourmet séfek ételkreációi gondoskodnak az élményekkel teli kikapcsolódásról és a közösség fiatalos lendületű, proaktív hangulatáról. 

Bert van der Leden tulajdonosnak köszönhetően a legmodernebb hi-tech szórakoztató berendezések állnak rendelkezésre a klub végletekig letisztult modern, kissé minimalista stílusú belső terében. A supperclub los angelesben mindenki értékeli a minőséget, így az önfeledt partihangulatot a társaságok többnyire a legnemesebb italokkal koronázzák meg. Így kerülhet a poharakba Armand de Brignac és Dom Pérignon pezsgő vagy éppen Belveder vodka.

A Los Angeles-i láncszem szolgáltatásait tekintve követi a világhírű amsterdami szórakozóhelyet. Itt is minden este más és más. Kissé szabad szellemben hirdetik, hogy klubjaikban semmi nem kötelező, viszont bármi lehetséges…