A The Reserve minden bizonnyal a világ legdélebbi luxus partihelye. A többnyire elektronikus zenétől dübörgő fokvárosi zenepalotában még a „csapból is” Moët & Chandon, Dom Pérignon és Belvedere Vodka folyik. Köszönhetően ugyanis a klub nívójának, ilyen neves luxusmárkák is idejekorán felismerték a The World’s Finest Clubs tag, a The Reserve exkluzivitását.

Az éjszakai klub és étterem egy patinás, 150 éves, egykori banképületben kapott helyet. A partizók áradozásai szerint ez a történelmi miliő még különlegesebbé teszi a fokvárosi éjszakai hangulatot. 12 méter magas, többnyire márvány enteriőrjével még a sokat látott vendégeket is lenyűgözi. A színen-szín, valamint a luxushotelek belsőtereivel vetekedő matériaválasztással avantgárd módon ötvöződnek a lokális múlt eklektikus stílusjegyei a kozmopolita jövővel. 

Az épületet egykor a világhírű fokvárosi építész, James Morris tervezte a firenzei Pitti-palota ihletésével. Jelenlegi kortárs belsőépítészeti dizájnjáért pedig Andrea Graafot illeti elismerés. Többek között a Desert Islands Resort belsőtereit megálmodó hölgy a The Reserve esetében az ’50-es évek Palm Springs hangulatát kívánta felidézni.

A heti meghívásos, zártkörű VIP partikon túl a The Reserve több alkalommal nyitott bulikat is rendez. A nemzetközi sztár DJ-k fellépésein többnyire fokvárosi partiarcokból és tehetős turistákból álló társaság élvezi együtt a legpörgősebb trackeket. Érdemes regisztrálni a The Reserve weboldalán klubtagságért, mely biztosítja többek közt a sorban állás nélküli bejutást, a direkt értesítéseket a VIP partikról, de jól jöhet a tagság az asztalfoglalásnál is…