A VIP Room Theater Paris egyfajta ultramodern Moulin Rouge a szerelem városában. Az elit éjszakai élet központjaként kozmopolita stílusjegyeivel invitálja a tehetős szórakozni vágyó fiatalokat a Louvre-tól nem messze. Gyakran teszik tiszteletüket a lüktető klubba olyan ikonok is, mint Diane von Furstenberg vagy éppen Karl Lagerfeld. A bulik hangulatát rendszeresen zenei világsztárok pezsdítik fel; fellépett már a VIP Roomban többek közt Madonna, Sean Paul, Akon és Jazzy, de partizhattak a vendégek Pamela Andersonnal és az „ezerarcú” akcióhőssel, Steven Seagallal is…

A 1998-ban megnyíló párizsi VIP Room ékköve a Jean Roch irányítása alatt álló Saint-Tropez, Cannes, Monaco klubok és a La Gioia éttermek portfoliójának. A tulajdonosok kifejezetten a tehetős ügyfélkört célozták meg exkluzív szolgáltatásaikkal és a szórakozóhelyek patinás kialakításával. Enteriőrje ötvözi a modern és klasszikus stílusjegyeket; élénk színekben pompázó modern LED-falak, hi-tech berendezések és klasszikus textúrák keverednek fényűző kozmopolita belsőtérré. Egyes részletek megtervezésében például Karl Lagerfeld is részt vett. 

A háromszintes luxusklub a zenés szórakoztatás és látványhangulat mellett igény szerint privát rendezvényeknek és vacsoráknak is biztosít helyszínt. Az ügyfelek egyedi óhajairól, a teljes körű partiszervezés lebonyolításáról a klub profi concierge személyzete gondoskodik. A legapróbb részletekre is odafigyelve, így biztosan garantáltak a Champagne vidék remekei, a személyre szóló meghívók és a szórakozóhely előtti VIP helyek a komótosan beguruló sportautóknak és luxuslimuzinoknak.