Sok felnőtt gyermekként hatalmas mozdonyokról ábrándozott egy mesebeli világban, melyek megállíthatatlanul zakatoltak a hatalmas hegyek, vízesések és végeláthatatlan szafarik között. Talán éppen Ön is így tett annak idején.

A Rovos Rail éppen az ilyen álmok megvalósítására kínálja szolgáltatásait, melyek Afrika érintetlen büszkeségeit mutatják meg vendégeiknek egy felejthetetlen körutazás keretein belül a Jóreménység foktól a Mpumalanga Nemzeti Parkon át a Viktória vízesés érintésével a Karoo félsivatagig. Mindezeket a csodákat a vasúttársaság 5 felújított - Edward korabeli ízlésvilágú - mozdonyával élhetik át az utazók, melyek mindegyike - a vasútrajongók körében is - igazi különlegességnek számít. 

A Rovos Rail közel egy évszázados luxusvonatain minden egyes kocsinak saját története van, néhányhoz még uralkodói legendák is fűződnek. Így hát nem csoda, ha a múlt letűnt romantikáját idéző szerelvények, a nemes faburkolatú Royal Suit és Delux lakosztályok, továbbá a viktoriánus stílusú miliő a mai napig megmaradhattak a különleges élményt keresők privilégiumának.

Ezek alapján a Rovos Rail 1989-es alapítása óta méltán érdemelhette ki a világ legjobb és legszínvonalasabb vonata címet, melyhez nagymértékben járult hozzá Rohan Vos tulajdonos vasút és vendégek iránti elkötelezettsége, mely már az érkező utasok személyes köszöntésben is megnyilvánul.