magunkról

WOOHOOO… megtaláltad a cooltúra innovatív online galériáját! A végletekig letisztult kortárs, digitális platformon - a dizájn és a luxus világának területén nemzetközi szinten aktív - szerkesztőink figyelemfelkeltő jellegű tárlatvezetésén vehetsz részt. A cooltúra zászlaja alatt felsorakozó témák zömét a dizájn és a kreatív művészet valamint a prémium és a luxus világának impresszív megjelenései adják.

Ha ezt olvasod, biztosan Téged is áthat a téma, mely az élményközvetítés mellett egyben egy egyedülállóan aktív, hazai véleményformáló online közösséget is épít. A WOOHOOO - mint szakmédia - célja, hogy a cooltúra esszenciájára a hétköznapi életben is fogékony, igényes célcsoportot objektív szemléletű, képekkel illusztrált tartalmával napi szinten szólítsa meg, és a cooltúra új keletű fogalmát értékes állásfoglalásaitokkal együtt terjessze, éltesse.

magunkrol 2013

A szokásos online magazinoktól és blogoktól eltérően mi egy kreatív, de mégis egyszerű és menő felületet terveztünk, mely jelképezi perfektcionizmusra törekvő és letisztult dizájnt preferáló szemléletünket. Hiszünk abban, hogy a dizájn fogalma nem merül ki csupán a külsőségekben; általánosságban úgy tekintünk rá, mint egy centrumra, melyen keresztül kifejeződhet magának az alkotónak az üzenete. A WOOHOOO esetében így a miénk is…

Digitális galériánkban az idővonal és a kategóriapanel segítségével egyszerűen és gyorsan böngészhettek. Hét főkategóriánk a teljesség igényével foglalja keretbe tartalmunkat, a materiális különlegességeket az immateriális cooltúrával; így irányítva a figyelmet érdekességekre, új termékmegjelenésekre, pazar szolgáltatásokra és a témát érintő, aktuális hazai és nemzetközi eseményekre.