Amikor, kívülről élőben is láttuk az 1705 Angelo Drive House-t egy DB9 Volante és egy hófehér X6-os is emelte a ház miliőjének fényét. Az illusztris Beverly Hills-i villa egy William Stephenson alkotás 1956-ból, amit nemrég egy átfogó renoválással tettek igazi kortárs álomotthonná.

A magas ablakok révén a néhol 12 láb magas enteriőr kellőképpen világos lett, tökéletes átmenetként szolgál a - környéken amúgy megszokott - parkszerű belsőkert és pazar lakórész közt. A luxusvilla hívogató privát zöldövezete a szögletes dizájn megtöréséhez egy szabálytalan formájú medencét is kapott az átalakítás során.

A Beverly Hills-i ingatlanpiacot kevésbé viselte meg a válság, így az 1705 Angelo Drive House vételárát szemrebbenés nélkül 4 millió dollárban határozták meg. Ezért a kedves kis tiszteletdíjért az ínyenckonyhához olasz kőpult és Wolf & Subzero cuccok, a lakórészhez pedig magán művészeti galéria, valamint kivilágított vízesés is jár. Ja, s még marad hely egy harmadik luxusautónak is a garázsban, hiszen azt három járgányra tervezték.