Nemrég került fel a Halland and Hall portékái közé az a 3 ezer holdas, vadregényes montanai ingatlan, mely közel 700 négyzetméteres főépületével, saját erdő- és folyószakaszával az egyik legdrágább luxusbirtoknak számít az államban.

A 10,25 millió dollárért meghirdetett Sun River Ranch árát a becslésnél az is növelte, hogy az természetvédelmi területen fekszik, így egyedülálló módon örök értéket képvisel. A farönkökből épült főrezidencia mellett kisebb vendégházak és egy komplett pajta is helyett kapott az ingatlanon. A lovaglás mellett lehetőség van pisztrángozásra a területet átszelő folyószakaszon ugyanúgy, mint egy izgalmas vadászatra vagy quadozásra a házat körülölelő tisztáson. 

A szabadtéri kikapcsolódás mellett a Sun River Ranch épületeit stílusosan a legmodernebb élményelemekkel és berendezésekkel szerelték fel. A klimatizált borospince, a házimozi, a privát pókerterem valamint a jacuzzik sorából nem hiányozhat a klasszikus kőkandalló és a konstrukció felbecsülhetetlen elemének számító balkon sem az onnan nyíló lélegzetelállító panorámával és a nyikorgó faragott fa hintaszékekkel.