Ha így folytatja a Harry Winston, lassan szinonimája lehet a leglátványosabb tourbillon mechanikával szerelt svájci luxusóráknak. Ez már a 4. kiadása a Histoire de Tourbillon sorozaton belül, melynek limitált kiadású modelljeit a brand kifejezetten a legvagyonosabb ínyenc óragyűjtőknek szánja. Az ultraluxus vonal a tourbillon történelme előtt tiszteleg sajátos módon úgy, hogy az alkotások mindig egy újabb, magasabb szintre emelik azt.

A hármas, tri-axial tourbillon buborékként emelkedik a titánötvözet szerkezetből, extrém vizuális és időleolvasási élményt biztosítva tulajdonosának. A mindössze 20 példányban limitált luxusóra 345 darab alkatrészből álló HW4501 kalibere a kontrasztos, 18 karátos arany részleteivel egy 47 mm-es, polírozott fehérarany tokozatban foglal helyet. 

Érdekesség, hogy az első tourbillonos karórákat az 1775-ben alapított Breguet manufaktúrának köszönhetjük, míg büszkeség, hogy a Harry Winston Histoire de Tourbillon 4-ben is használt észbontó tri-axial tourbillon Becsei Áron (Bexei Watches) nevéhez fűződik…