A genfi autós seregszemlét toronymagasan a Ferrari zárta legeredményesebben a 963 lovas LaFerrarival. A Baselworld luxusóra- és ékszerkiállításon pedig a Hublot fog tarolni, naná, hogy egy LaFerrarival.

A fiatal svájci luxus-óramárka a maga „The Art of Fusion” filozófiájával végre nem egy századik Big Bangre, Skeletonra vagy King Powerre lesz olyan büszke, hanem egy brutális luxusóra-szörnyetegre, mely tényleg minden tekintetben szakít az eddigi hagyományokkal. 

637 apró elemből álló Masterpiece MP-05 LaFerrari tulajdonképpen egy házon belül fejlesztett időmérő-erőmű, mely rekorder 50 napos járástartalékot képes garantálni. A Ferrari motort idéző extravagáns, vertikális tourbillonos szerkezet igazi ritkaságnak számít, magával ragadó időleolvasási élménye így szinte teljesen egyedülálló

A 46mm-es fekete PVD titán tokozatot vizuálisan, eloxált alumínium „hengerekkel”, Ferrari pirosan izzó superluminovás óra, perc, másodperc és járástartalék kijelzéssel dobták fel Nyonban a dizájnerek.

Az ultraluxus órakülönlegességből mindössze 50 példány készül, ami feketén-fehéren azt jelenti, hogy 10-ből csak egy LaFerrari gazdi villoghat majd az elitklubban a Parmigiani Fleurier Bugatti Vitesse-t viselő cimborák előtt. VIDEÓ