Idén a The Goring Hotelben a legjobb délutáni teázni, legalábbis Londonban. A több mint egy évszázada családi tulajdonban lévő patinás luxushotel méltán nyerte el a teázók Oscar-díjaként emlegetett UK Tea Guild Top London Afternoon Tea Award kitűntetését, hiszen „al fresco” teázójával közel a maximum ponttal lett első; a bírákat nemes egyszerűséggel lenyűgözték a hibátlan részletek.

A teaszakértőkből álló zsűri egy igen bonyolult és szerteágazó értékelő rendszer segítségével rangsorol évről évre, olyan vizsgálati szempontok alapján dönt mint a teatudomány, a szolgáltatások színvonala, a kiszolgálás, a kínálat sokszínűsége, illetve azok minősége, valamint a teaház tradíciója és egyedi miliője. 

A The Goring Hotel büszkeségei közt említi többek között az egyiptomi, kézzel válogatott kamillavirág teát és a híres Longjing zöldteát, melyet évente mindössze csak egyszer szüretelnek. Ez utóbbinál a forrázó víz megfelelő hőmérséklete mellett még azt is megszabják, hogy a víz milyen forrásból származhat… Ennél a teafajtánál egyébként csakis a Hu Pao Quan csordogáló vize jöhet szóba.

A fejeként 40-50 fontos teaélményre természetesen előre kell helyet foglalni, még a szálloda vendégeinek is.