Idén nyílik a Maldív-szigetek legújabb gyöngyszeme, a Cheval Blanc Randheli. A paradicsomi luxusszálloda egyik különlegessége, hogy mint a Cheval Blanc Courchevel francia síhotel esetében, itt is a LVMH Hotel Management garantálja a csillagok feletti színvonalat.

A 45 villás resort hangulatát Jean-Michel Gathy dizájner kifinomult stílusa határozta meg. A tervezés során igyekezett megtalálni a tökéletes összhangot a kortárs luxusotthonok melegsége, a minimalizmus, valamint a tradicionális helyi stílus között, mely végeredményében természetes kiegészítője lehet Randheli érintetlen, egzotikus környezetének.

A Cheval Blanc Randheli nem csak megjelenésben lesz a LVMH luxuskonglomerátum nevéhez méltó, hanem kiemelkedő szolgáltatásai révén is. A vendégek például a hotel privát hidroplánjával érkeznek a szigetre, míg kulináris élményeikről a The 1947 két Michelin-csillagos éttermének séfje, Yannick Alléno gondoskodik majd. A modern francia konyha mellett persze még három másik ízvilág is képviselteti magát, a japán, az ibériai és a nemzetközi.