Immáron 17. alkalommal publikálta a Travel+Leisure Magazine a világ 50 legjobb szállodáját felsoroló listáját, melyet olvasóinak szavazati alapján állít össze évről évre. A felmérés során az olvasók egy speciális kérdőív alapján rangsorolhatnak, túlmutatva a szállás, étkezés, desztináció és kiszolgálás alapvető kategóriáin.

Idén, már második alkalommal a Singita Grumeti Reserves végzett az első helyen. A luxusszafari a tanzániai Serengeti Nemzeti Parkban kapott helyet. Két villája és két tábora - melyből egyik mobil - a semmi közepén teniszpályával, spa- és jógaközponttal is büszkélkedhet. Ezek mellett persze lehet naplementet nézni infinity medencéből, légballonnal és Land Roverrel szafarizni több mint 140 ezer hektáron, megtekintve az érintetlen vadon lenyűgöző világát.

A lakosztályok enteriőrjeit perzsaszőnyegek, a századfordulót idéző utazóládák és fejedelmi, baldahinos ágyak teszik igazán hangulatossá. Az éjszakánkénti több ezer dolláros lakosztályárat az eddig felsoroltakon kívül a lelkes és mindig mosolygós személyzet feledteti a vendégekkel.